Recipes With Course: przystawki

1abc-DSC_0012

Kaczka po pekińsku

Rodzaj przepisu:
Średnia ocena: (5 / 5)

Tradycyjna kaczka po pekińsku podawana w chińskich naleśnikach z dodatkiem sosu śliwkowego, świeżego zielonego ogórka i cebulki dymki.

Zobacz
3A-DSC_0024

Podpłomyki z botwinką i bryndzą

Średnia ocena: (5 / 5)

Chrupiące podpłomyki z botwinką i bryndzą.

Zobacz
1a-DSC_0011

Małże w białym winie z czosnkiem i pietruszką

Średnia ocena: (3.9 / 5)

Pyszne małże w białym winie ze świeżym masłem, czosnkiem i natką pietruszki.

Zobacz
2bbbb-5a-40zamiast30czerń-DSC_0014

Bakłażany faszerowane kurczakiem i kasztanami

Rodzaj przepisu:
Średnia ocena: (5 / 5)

Bakłażan zapiekany z kurczakiem, kasztanami i parmezanem. Idealne danie na jesień.

Zobacz
2-DSC_0003

Pomidory faszerowane szpinakiem

Rodzaj przepisu: Tagi: , ,
Średnia ocena: (0 / 5)

Dojrzałe pomidory zapiekane ze szpinakiem doprawionym czosnkiem oraz parmezanem.

Zobacz
1-DSC_0107 - Kopia

Kalafior w sosie z gorgonzoli

Rodzaj przepisu:
Średnia ocena: (0 / 5)

Pyszny kalafior z sosem z sera gorgonzola i orzechami laskowymi.

Zobacz