Dania mięsne

1b-DSC_0020

Pörkölt – gulasz węgierski

Rodzaj przepisu: Tagi: ,
Średnia ocena: (5 / 5)

Węgierski gulasz z cielęciny w gęstym, aromatycznym sosie podawany z kluskami kładzionymi.

Zobacz
1bb-DSC_0013

Burgery z indyka

Rodzaj przepisu: Tagi: , ,
Średnia ocena: (5 / 5)

Lekkie i soczyste burgery z piersi indyka w domowych pszenno-żytnich bułkach.

Zobacz
1aa-DSC_0008

Pikantne żeberka z pieca

Rodzaj przepisu: Tagi: ,
Średnia ocena: (5 / 5)

Rozpływające się w ustach, pikantne żeberka z pieca.

Zobacz
3ab-DSC_0004

Gołąbki

Średnia ocena: (5 / 5)

Tradycyjne gołąbki z ryżu i mieszanych mięs, zawinięte w liście białej kapusty, podawane z sosem pomidorowym.

Zobacz
3A-DSC_0026

Polędwiczki wieprzowe marynowane w czosnku i rozmarynie

Rodzaj przepisu:
Średnia ocena: (4.5 / 5)

Polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, czosnku i oliwie.

Zobacz
2aa-DSC_0020

Chili con carne

Rodzaj przepisu:
Średnia ocena: (5 / 5)

Zobacz